http://www.wijwillenzon.nl/
Stichting Wijwillenzon - info@wijwillenzon.nl

Info voor de deelnemers

 

Er zijn geen collectieve inkoopacties meer van Wij Willen Zon, na mei 2013. Na ons initiatief hebben veel andere partijen sympathieke, betaalbare collectieve acties in gang gezet. Als u zonnepanelen zoekt dan verwijzen we u graag naar de pagina met andere zonnige initiatieven (rechterbovenhoek) en de partnerpagina.

Omvormer reparatiedienst

Omvormers kunnen kapot gaan, soms al na 5 jaar, soms pas na 15 jaar, dat wisselt. Voor de Chint omvormer die Wij Willen Zon veel heeft aangeboden, is er een speciale reparateur. Paul Cornelissen en zijn bedrijf Interpaul kan 95% van de omvormers repareren. Hij geeft 3 maanden garantie op de omvormer na reparatie.

Contactgegevens van Paul Cornelissen zijn:
Interpaul
Coenecoop 750d
2741 PW, Waddinxveen 

Email: interpaul@hetnet.nl
Tel: 06-51340954

Wij hebben goede ervaringen met hem en hij heeft voor Wij Willen Zon klanten een mooi aanbod. Hij rekent normaliter €175 voor de reparatie. Hij zal u van te voren inlichten over de kosten mochten die anders uitvallen. 


Prijzen laag, rendement goed!

Wij willen zon kocht A-kwaliteit zonnepanelen en toebehoren op grote schaal in en verkocht ze zonder winstoogmerk door aan haar deelnemers. Pakketten waren er al voor minder dan 1000 euro , de terugverdientijd is ongeveer 10 à 12 jaar en het rendement van zelf energie opwekken levert tegenwoordig minstens 2 keer zo veel op dan spaargeld op de bank zetten.

Levering

Wij Willen Zon leverde zonnepanelen en toebehoren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dit was mogelijk omdat wij op grote schaal inkochten. Na het plaatsen van de bestelling gingen er enkele maanden overheen voordat het materieel uit de fabriek rolde en het hier bij de transporteur lag.

Service en garantie

De panelen hebben 10 jaar fabrieksgarantie. Omvormers met een defect worden binnen 48 uur verwisseld. Bij eventuele problemen zorgt Wij Willen Zon voor een snelle oplossing. Zorgt u er svp wel voor dat u en/of uw Omvormer reparatiedienst Omvormers kunnen kapot gaan, soms al na 5 jaar, soms pas na 15 jaar, dat wisselt. Voor de Chint omvormer die Wij Willen Zon veel heeft aangeboden, is er een speciale reparateur, die in veel gevallen de omvormer bij kleine defecten weer goed kan repareren. Wij hebben goede ervaringen met hem en hij heeft voor Wij Willen Zon klanten een mooi aanbod. Paul Cornelissen en zijn bedrijf Interpaul kan 95% van de omvormers repareren. Hij geeft 3 maanden garantie op de omvormer na reparatie. Contactgegevens van Paul Cornelissen zijn: Paul Cornelissen Interpaul BV Oukoopsedijk 21 2811 NG Reeuwijk interpaul@hetnet.nl 06-51340954 Hij rekent normaliter €175 voor de reparatie. Hij zal u van te voren inlichten over de kosten mochten die anders uitvallen.installateur de garantiedocumenten (zie onder) invult.

 

Exclusief installatie

Als deelnemer aan Wij Willen Zon kocht u zonnepanelen. Ervaren installateurs kunnen die op uw dak plaatsen. Wilt u zelf een installateur regelen? Dan is de handleiding beschikbaar op de site.

 

Betaling

Stichting Wij Willen Zon werkt zonder subsidie, zonder giften en zonder lening van de bank. Wij vragen deelnemers bij bestelling 20 procent aan te betalen. Dat moeten wij ook aanbetalen aan onze leveranciers. Wij geven extra korting aan deelnemers die 3 weken voor levering het volledige betaling per automatische incasso betalen.

Kwaliteit

We hebben grote gerenommeerde fabrieken gekozen met (ISO) certificering, goede arbeidsomstandigheden en een goede reputatie in het bankwezen.

 

Hier onder vindt u technische informatie en instructies over pakketten en installatie.
En ook de checklisten. Wilt u die invullen en aan ons terug sturen. Dit is erg belangrijk voor uw garantie.

Handboek en bijlage bekabeling schematisch

Standaardplaatsing zonnepanelen

Overzicht specificaties panelen pakket C en D besteld voor 10 oktober 2011

Nederlandse handleiding Chint omvormer

Chint initialisatie procedure

DC Switch

Installatie Stecagrid 300-500

Aanvulling Steca omvormer


Soladin600 omvormer

Checklist pakket A garantie omvormer


Checklist pakket B garantie omvormer


Checklist pakket C nieuw met omvormer 3.0Checklist garantie en service panelen


PV_Connector_Assembly_Instructions_1.0_final.pdf


Monitoring


Pakket C


Bedradingsschema pakket C


Bedradingsschema alternatief pakket C

© 2023 Stichting Wijwillenzon