http://www.wijwillenzon.nl/
Stichting Wijwillenzon - info@wijwillenzon.nl

Brabant

 

 wwz Brabant


Inmiddels is deze actie gesloten. U kunt nog mee doen via de actie www.wijwillenzon.nl/buren


Brabantse onderneemster start actie collectieve inkoop zonnepanelenSteun van Stichting Wij Willen Zon bij inkoop en logistiek

 

Jose Schoormans van eXillint was zeer enthousiast over de actie Wij Willen Zon, maar merkte op dat er in Brabant nog veel meer zou kunnen, wellicht met wat meer lokale publiciteit en gebruik makend van lokale netwerken. Zij wilde graag een extra actie in Brabant en vroeg Wij Willen Zon om steun. Dat wil Wij Willen Zon graag geven, want wij steunen graag lokale ondernemers en lokale installateurs op dit gebied.

 

In 2011 heeft stichting Wij Willen Zon al duizenden mensen blij gemaakt en de grootste gezamenlijke inkoopactie van zonnepanelen ooit in Nederland verzorgd. Door de relaties die daardoor zijn ontstaan, kan Wij Willen Zon doorbouwen op de lage prijzen die zij toen heeft bedongen en met de markt mee naar beneden bewegen. Daardoor kan in Brabant weer een zeer lage prijs voor A-kwaliteit panelen en omvormers aangeboden worden, onder de gangbare prijzen in de markt.

Dus als Brabander kunt u nu profiteren van nog zonnigere tarieven!

 

  

Collectief
Het idee achter Wij Willen Zon is eenvoudig. U kunt zelf op zoek gaan naar de goedkoopste panelen. Maar als veel mensen tegelijkertijd besluiten om zelf zonne-energie op te gaan wekken, kunnen ze beter samen naar een goede fabrikant stappen, om voor een megaorder de prijs omlaag te krijgen. Stichting Wij Willen Zon fungeert als collectieve inkooporganisatie voor particulieren en bedrijven. Zonder winstopslag, zonder tussenpersonen, zodat u de laagste prijs krijgt voor A-kwaliteit panelen en omvormers. In mei 2011 kreeg de eerste groep mensen hun Wij Willen Zon-panelen geleverd en sindsdien zijn al tienduizenden panelen en
bijbehorende omvormers en montage materiaal geleverd.

  

 

Installatie
U koopt bij Wij Willen Zon de panelen en bijbehorende omvormers, kabels op het dak en montage materiaal. U kunt kiezen uit pakketten voor plat of schuin dak en van 3,6, 12 of 16 panelen. Voor grotere of bijzondere installaties kunt u contact opnemen met info@wijwillenzon.nl. De installateur is verantwoordelijk voor het werk en materiaal in en rond de meterkast en de uren die nodig zijn om de panelen te monteren en de installatie werkend te maken.

Wij Willen Zon wil niet kiezen voor 1 grote partij die alle installaties doet, maar juist de lokale installateurs een kans geven en hen maatwerk laten leveren bij de deelnemers aan de actie. Lokale installateurs in de buurt, die u ook met andere zaken van dienst kunnen zijn. St. Wij Willen Zon staat garant voor de panelen en omvormers en de installateur voor zijn installatiewerk. St. Wij Willen Zon heeft een technische staf die problemen oplost en service gericht de klant voorop stelt en ontzorgt.

Op de website staan inmiddels meer dan honderd installateurs die ervaring hebben met de Wij Willen Zon systemen en u van dienst kunnen zijn. Hier staan ook installateurs uit Brabant tussen. U kunt natuurlijk ook een andere installateur vragen, die niet op deze lijst staat.
Enthousiast in Brabant zijn onder andere:
Solatricity, Boxtel
Jouw Energie, Uden
Kistam Projecten, Den Bosch
Wij raden in dat geval zowel de nieuwe installateurs als de klanten nadrukkelijk aan om zorgvuldig het handboek en installatiehandleidingen te lezen. De weinige problemen die zich voordeden in het afgelopen jaar, werden veroorzaakt door het niet exact volgen van de aanwijzingen voor de installatie.

Betaling
Stichting Wij Willen Zon kon dankzij alle deelnemers de actie laten slagen, zonder subsidie, zonder giften en zonder lening van de bank. Dat willen we graag volhouden. Daarom vragen we u bij bestelling 20 procent aan te betalen. Dat moeten wij ook aanbetalen aan onze leveranciers. Als u 2 à 3 weken voor de levering betaalt per automatische incasso, krijgt u nog extra korting, die het voor ons mogelijk maakt zonder dure banklening ook deze laatste actie af te sluiten.

Maakt u hier gebruik van, geef dit bij uw bestelling aan.

 

Bekijk nu de pakketten.

  

Heeft u interesse, meldt u dan snel aan, de actie loopt tot eind maart 2012!


 

 
© 2023 Stichting Wijwillenzon